Kromwijk Woerden © 2011 - 2024  Alle rechten voorbehouden.                                                            Disclaimer   AV & Privacybeleid                                                                                                   Ontwerp / Design: ERJ

Kromwijk Woerden is actief in de regio:  Woerden - Mijdrecht - Wilnis - Vinkeveen - Nieuwveen - Bodegraven - Alphen aan den Rijn - Benschop

BosbouwBoomverzorgingLandschapsverzorgingBoomstobben wegfrezen

OngediertebestrijdingOpenhaardhout Verhuur bemande machines

Drainage en waterafvoeren reinigenGroenvoorzieningenGrondwerk Flora en faunabeheer

www.kromwijkwoerden.com

info@kromwijkwoerden.com

Nieuws/info

Op deze pagina treft u al onze nieuwsfeiten.


Dit is de pagina op onze website waar wij steeds nieuwsfeiten over ons bedrijf en onze activiteiten plaatsen. Dat kan bijvoorbeeld een kopie van een krantenartikel zijn waarin wij genoemd worden. Of een website waar melding wordt gemaakt over onze activiteiten. Of kijk op onze Facebookpagina!

26-04-2013 | Nieuwe compacte mobiele graafmachine
 

Kromwijk Woerden heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een TEREX TW85 compacte mobiele graafmachine in ontvangst genomen.


De compacte en stabiele TEREX TW85 uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek weegt 8.400 kg, heeft een vermogen van ca. 91 pk en een grote opbreekkracht van 53,2 kN. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Kemp op veel fronten aangepast naar de specifieke wensen van de klant. Denk hierbij aan o.a.: spatborden, verlengde lepelsteel, dak bescherming, camerasysteem, aangepast schuifblad, en een aansluiting voor kipper en remventiel.

Onze nieuwe TEREX TW85, afgeleverd door Barend Kemp BV

11-03-2013 | Renovatie Haven Woerden gestart
 

Bron: www.woerden.tv


De eerste renovatie werkzaamheden voor het verbeteren van de Haven van Woerden zijn gestart.


Vanochtend is men begonnen met het kappen van de huidige vijf platanen. De nieuwe bomen worden in het najaar van 2013 geplant. Omdat het plantseizoen begin april afloopt, kunnen er dan tot het najaar geen bomen geplant worden. Vanaf april starten de werkzaamheden aan de bestrating. Vooraf aan deze werkzaamheden krijgen omwonenden en bedrijven nader bericht.


Het doel is om de herinrichting van de Haven in Juli 2013 af te ronden.

Click hier om naar het artikel te gaan

Kromwijk Woerden aan het werk bij de Haven van Woerden

Click hier om naar het artikel op de website

van Barend Kemp te gaan

02-06-2013 | Nieuwe pagina’s op de website
 

Wij blijven werken aan onze website. Ditmaal hebben wij de hoofdpagina “Activiteiten” uitgebreid met de (sub)pagina’s Drainage, Groenvoorziening en Grondwerk.


Om de verscheidenheid aan werkzaamheden te verduidelijken hebben wij (sub)pagina’s toegevoegd waarbij mooie foto’s zijn te zien van onze werkzaamheden op het gebied van drainage & waterafvoeren reinigen, groenvoorzieningen en grondwerk.


Activiteiten

Weer nieuwe pagina’s toegevoegd aan onze website

Click hier om naar de hoofdpagina Activiteiten te gaan

09-12-2013 | Kerstboom Stadshart Woerden
 

Wij sponsoren de kerstboom Stadshart Woerden en hebben deze natuurlijk ook geplaatst.


De kerstboom is na enkele jaren afwezigheid weer terug op het Kerkplein. Vandaag heeft de bedrijfsinvesteringszone Stadshart Woerden deze boom laten plaatsen met hulp van kerk, Kromwijk Bomenspecialist en de gemeente Woerden.


Gineke van Kesteren van Stadshart Woerden is er trots mee. "Vorig jaar lukte het plaatsen van de boom niet", vertelt Van Kesteren. "We konden geen geschikte plek vinden. Dat is nog niet zo makkelijk met een ijsbaan op het Kerkplein. Nu heeft de kerk toestemming gegeven om op haar terrein de boom in de grond te plaatsen."


Meer foto’s: www.dichtbij.nl/woerden


Activiteiten

Kerstboom Woerden geplaatst.


Bron: www.dichtbij.nl

Foto: Martin Damen

16-02-2014 | Plaatsing broedkorven voor vogels
 

Kromwijk Woerden plaatst nu ook broedkorven voor vogels


Sinds kort plaatsen wij broedkorven in bomen om vogelpopulaties te stimuleren in bepaalde gebieden. Maar ook om verhuizing van vogels naar andere plekken mogelijk te maken daar waar bomen moeten sneuvelen voor bijvoorbeeld het aanleggen van een weg of bebouwing. Afhankelijk van gebied en vogels kunnen dit grote of kleine korven zijn op verschillende hoogtes in allerlei soorten bomen.

Activiteiten

Click hier om naar de pagina Flora en Fauna te gaan voor meer foto’s

Broedkorf voor vogels

Winter 2014/2015 - Voorjaar 2015 | Veiligstellen bospaden in Teteringen
 

Kromwijk Woerden heeft alle bospaden in het gebied in Teteringen veiliggesteld i.v.m. De sneeuwschade die in de winter 2014/2015 was ontstaan


Impressie van sneeuwschade in Teteringen. Wij hebben alle bospaden veiliggesteld door de bomen te snoeien in dit gebied in de winter van 2014-2015 met inzet van onze hoogwerker en uitgevoerd door onze European Treeworkers

Oktober 2014 | Snoeien overgebleven bomen op het defensie-eiland
 

Kromwijk Woerden heeft op het defensie-eiland de overgebleven bomen gesnoeid


Een foto impressie

Oktober 2014 | Aangetaste beuken verwijderd
 

Kromwijk Woerden heeft de aangetaste beuken verwijderd in Montfoort aan de Hofdijk


Een tweetal foto’s

Oktober 2014 | Steun geplaatst onder scheve beuk
 

Kromwijk Woerden heeft op het defensie-eiland een steun onder de scheve beuk geplaatst op een ingegraven betonplaat


Op de kop van het eiland is een steun onder de scheve beuk geplaatst op een ingegraven betonplaat. Deze steun dient om de scheve beuk te ondersteunen en verder scheefzakken te voorkomen en daarmee het leven van de beuk op die plaats te verlengen. De beuk is vantevoren fors teruggesnoeid om overhangen door zijn gewicht te voorkomen.

Zomer 2015 | Onderhoud van het kasteelbos Bijleveld in Harmelen
 

Kromwijk Woerden voert onderhoud uit van het kasteelbos Bijleveld te Harmelen


Snoei en dunningswerk van bomen wordt uitgevoerd. Er worden paden aangelegd. En er worden greppels gegraven voor betere regenwaterhuishouding.

Januari 2016 | Grote eiken aangeplant in Utrecht - Uithof
 

Kromwijk Woerden heeft deze maand (januari 2016) grote eiken aangeplant in Utrecht bij de Uithof.


Om een bestaande bomenrij bij de Uithof in Utrecht weer volledig en compleet in te richten, heeft Kromwijk Woerden grote eiken met een omtrek van 50 - 60 cm aangeplant. Een staaltje precisiewerk dat succesvol is afgerond.


December 2016 | Video’s toegevoegd aan website
 

Kromwijk Woerden heeft 2 video’s toegevoegd.


Video 1: Voorbereidingen voor de aanleg van een extra spoorbrug over het Amsterdamrijnkanaal en spoorlijn in Utrecht.


Video 2: Verwijderen van aangetaste Esdoorns welke onveilig voor de omgeving waren, in Vinkeveen.