Kromwijk Woerden © 2011 - 2024  Alle rechten voorbehouden.                                                            Disclaimer   AV & Privacybeleid                                                                                                   Ontwerp / Design: ERJ

Kromwijk Woerden is actief in de regio:  Woerden - Mijdrecht - Wilnis - Vinkeveen - Nieuwveen - Bodegraven - Alphen aan den Rijn - Benschop

BosbouwBoomverzorgingLandschapsverzorgingBoomstobben wegfrezen

OngediertebestrijdingOpenhaardhout Verhuur bemande machines

Drainage en waterafvoeren reinigenGroenvoorzieningenGrondwerk Flora en faunabeheer

www.kromwijkwoerden.com

info@kromwijkwoerden.com

Sinds 1947

Werkgebied en opdrachtgevers.


Ons werkgebied is 40 km rondom Woerden. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, bedrijven, parti-culieren, stichtingen en andere instellingen.

Kromwijk Woerden is in 1947 opgericht door Johannes Kromwijk. In die tijd waren de activiteiten voornamelijk gericht op de fruitteelt en agrarisch loonwerk. De aanleg van boomgaarden en het snoeien en bespuiten waren samen met het loonspuiten van weilanden de hoofdactiviteiten van ons bedrijf.

Met de tijd mee

Natuurlijk zijn we sinds de oprichting niet stil blijven zitten en met de tijd meegegaan. Tegenwoordig bestaan onze hoofdwerkzaamheden uit boom- en landschapsverzorging, onkruidbestrijding, loonsproeien en ongediertebestrijding.  Inmiddels is Kromwijk Woerden uitgegroeid tot een gerenommeerd aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van rooien en snoeien van bomen, onkruidbestrijding en groenvoorzieningen.


Wij zijn uitgerust met recent en modern, goed onderhouden materieel. Ons bedrijf bezit diverse certificeringen en onze mensen zijn goed opgeleid en zeer gemotiveerd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bovendien hebben wij 2 mensen in dienst met het boomverzorgingscertificaat “European Tree Worker Climbing”.


Daarnaast is Kromwijk Woerden Aequor erkend opleidingsbedrijf waar leerlingen praktijkervaring kunnen opdoen middels een stageplaats.

Certificeringen Materieelverhuur Boomstobben frezen

Hoogwerker

Certificeringen

Stobbenfrezen

Aequor erkend opleidingsbedrijf


Wij zijn erkend leerbedrijf. Kijk hier voor meer info.

Historische foto's

Sinds 1947

CUMELA brancheorganisatie

Lid CUMELA brancheorganisatie


       Wij zijn lid van

hier voor meer info.